4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

РАИСНа тържествена церемония на десетите награди VIP Business Awards 2016 снощи в столичния хотел "Хилтън" изпълнителният директор на Агенцията за насърчаване на малкия и средния бизнес Мариета Захариева връчи на управителя на РАИС инж. Нишан Бъздигян отличието в категория "Иновативни продукти". Наградата беше присъдена за последните разработки на металорежещи машини с ЦПУ, както и за регистрираните в Патентното ведомство два полезни модела - на Петосен обработващ център GM 350 и на двушпинделен струг с ЦПУ T252 2S.
"С тази награда вие подкрепяте нашите усилия да запазим една традиция в българската икономика - производството на металорежещи машини", заяви инж. Бъздигян. Той подчерта, че РАИС успява да наложи своята продукция в сериозна конкуренция с водещи световни производители.

РАИС

След връчването на наградата Мариета Захариева съобщи, че до дни Националният иновационен фонд ще стартира нова процедура за кандидатстване.
Награди в различни категории получиха също бизнесмените Красимир Дачев - собственик на "Свилоза" АД, Веселин Марешки - "Аптеки Марешки" и"ВМ Петролеум", бизнесдамата Мариана Печеян, управител на ВСК Кентавър груп. Отличени бяха също  „Енергоремонт холдинг”АД, “Евро Геймс Технолоджи” (EGT), „Рефан България” ООД. В категория "Голяма община" награда получи Община Пловдив за развитието на бизнес зоната в "Тракия". Наградени бяха и общините Сливница и Созопол - за принос в развитието на бизнеса и за проекти в подкрепа на местната икономика.

rais250316b.jpg