4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

РАИС участва с две свои машини в 65-то издание на техническия панаир Sajam Tehnike в Белград. От 16 до 19 май на щанда на РАИС  (1109) в зала 1 можете да видите двушпинделен струг T202 RAIS и вертикален обработващ център М450.


Двушпинделният струг T202 RAIS се характеризира с високи продукционна мощност, устойчивост и скорост при всички стругови обработки върху различни материали. Допълнително е снабден с детайлоуловител – за поемане на готовия детайл.
Вертикалният обработващ център М450 RAIS е предназначен за разнообразни металорежещи операции на малки детайли и форми, изпълнявани с високи скорост на рязане и точност на позициониране, при изключителна надеждност. Машината гарантира стабилно рязане при пълно натоварване, минимално триене при движение, висока точност и скорост на работа.


Екипът на РАИС в Белград е подготвен да консултира посетителите по зададени от тях параметри и детайли за обработка.
РАИС участват традиционно на Белградския панаир. Припомняме, че през 2013 г. на РАИС бе присъдена златната награда "Стъпка в бъдещето" на Международния технически панаир в Белград. Отличието бе връчено за вертикалния обработващ център М550.


Сърбия е сред традиционните чуждестранни пазари на РАИС и продукцията на завода в Пазарджик е добре позната там, още повече, че в Сърбия няма подобно на предлаганото от РАИС производство на металорежещи машини с ЦПУ с осигурен сервиз.
Белградският панаир се провежда от 1937 г. насам и е едно от значимите техническите изложения в Югоизточна Европа.