4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

„Направихме това дарение с нашите партньори от ИНХОМ-98 с разбирането, че бъдещите инженери и програмисти трябва да се обучават на съвременни машини, работещи с най-новите технологии. Желаем успех на младите специалисти, обучаващи се в ТУ- Варна“. Това заяви инж. Нишан Бъздигян на официалната церемония по предоставяне на дарението. Тържеството се състоя в катедра „Технология на машиностроенето и металорежещи машини.РАИС М550 във Варна

Пускането на машината RAIS M550, дарена от РАИС ООД и ИНХОМ-98 ООД беше отбелязано с тържествено рязане на лента. Гости на събитието бяха инж. Веселин Миланов, помощник-ректор на ТУ-Варна, доц. д-р инж. Таня Аврамова, ръководител на катедра "Технология на машиностроенето и металорежещи машини", инж. Ваньо Палазов, собственик и управител на фирма ИНХОМ-98 ООД, гр. Аксаково и инж. Нишан Бъздигян, собственик и управител на фирма РАИС ООД, гр. Пазарджик.

Инж. Веселин Миланов и доц. д-р Аврамова благодариха за доброто партньорство и направеното дарение, което ще подпомогне обучението на бъдещите машинни инженери и си пожелаха това да е първото от поредица предстоящи съвместни събития между партньорите.

РАИС М550 във Варна