4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

В качеството си на член на Българска браншова камара Машиностроене фирма РАИС взе участие в конференция, организирана от най-голямата международна работодателска организация в областта на металната, инженерната и технологичната индустрия СЕЕМЕТ – Брюксел, официален партньор на ЕК. Конференцията под надслов "За бъдещето на Европа" се проведе на 4 март т.г. в Париж и в нея участие взеха членове на СЕЕМЕТ и на Европейския парламент, аташета по социалните въпроси, служители на ЕК. От българска страна участие взе г-н Нишан Баздигян – управител на „РАИС“ ООД, Пазарджик.

Дни след конференцията г-н Бъздигян получи благодарствено писмо от г-н Делфин Рудели, генерален директор на СЕЕМЕТ, в което се казва:

Скъпи Нишан,

Благодарим Ви за отделеното време да се обърнете към публиката на нашето събитие за бъдещето на Европа, предоставяйки идеи на работодателите за Европа, от които да се възползват техните компании.

Вашето участие, препоръка за това как липсата на умения се отразява на Вашата компания, беше много ценна и вдъхна живот на доклада. Писали сме хиляди пъти това, което казахте, но несъмнено е различно, по-силно по начина, по който го поднесохте. Надявам се, че в бъдеще ще имаме и други възможности да участвате.

 

Поздрави,
Делфин Рудели
ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР
CEEMET