4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

 
180509b.jpg

В днешния Ден на отворените врати РАИС посрещна членовете на Аутомотив Кръстер България, които имаха възможност да разгледат производствената база и да се запознаят с най-новото в продуктовата гама на машиностроителното предприятие. Представени бяха новите производствени мощности на компанията, гамата металорежещи машини в производствената листа на РАИС, както и производството на партньорските компании на РАИС - ОКК, Citizen и FANUC – Япония. Управителят на ФАНУК – България Христо Гилищаров заяви, че името на РАИС е добре познато в японската компания, което, по думите му, е висока оценка за нивото на работа в пазарджишката компания, която вече 25 години работи в партньорство с ФАНУК, внедрява техните системи за цифрово-програмно управление в машините си, а също и роботи на ФАНУК. Инж. Гилищаров представи част от гамата продукти на ФАНУК, както и най-новите роботи, които имат възможност за съвместна работа с човек.


„В РАИС предлагаме цялостни решения по индивидуални задания от клиенти, включващи консултация, планиране, доставка на машина, оборудване с подходящ софтуер, автоматизация и роботизация на производствения процес“, посочи инж. Артин Бъздигян. В производствената база на РАИС гостите видяха изградените от компанията роботизирани производствени линии. Направени бяха демонстрации още на Tool presetter (измерителна машина за фрезови инструменти) на фирма Elbocontrolli и Tool Management software, който се грижи за инструменталното стопанство и автоматичното прехвърляне на данни. Имаше и демонстрация на заваръчна клетка с робот. Пред гостите беше представена и презентация за дейността на Telelink.

В рамките на Деня на отворените врати се проведе и среща на УС на Аутомотив Клъстер България. Арх. Любомир Станиславов, изпълнителен директор на Аутомотив Клъстер България, заяви, че е впечатлен и приятно изненадан от видяното в РАИС се надява да има повече такива български компании.
 
 
190509b.jpg
 
190509d.jpg
 
190509e.jpg
 
190509f.jpg
 
190509c.jpg