4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

Пазарджишката машиностроителна компания РАИС беше отличена с почетния знак на Българска стопанска камара – Съюз на българския бизнес за усвояването на роботизирани комплекси на основата на металообработващи машини тип VMC 350 RAIS и CNC струг Т250 RAIS.
 
РАИС
 
Освен почетния знак РАИС днес получи и грамота за постигнати върхови постижения в усвояването на 5-осен обработващ център VMC350 в комплект с уникална измерителна машина за фрезови инструменти, въведен софтуер за управление и мониторинг на производствени процеси на базата на IoT, както и за постигната устойчивост и конкурентоспособност на прецизния CNC струг Т250 RAIS с роботизирана клетка.
 
РАИС
 
Почетният знак и грамотата бяха връчени от заместник-председателя на БСК г-н Петър Денев на инж. Нишан Бъздигян, управител на РАИС ООД, днес – 18 април 2019 г., в последния ден на Международното изложение MachTech & InnoTech, което се провежда в София. Г-н Денев лично посети щанда на РАИС, където имаше възможност да види струг Т250 с роботизирана клетка и палетна станция и 5-осния обработващ център VMC 350. В дните на изложението бяха направени различни демонстрации в т.ч. с измерителна машина за фрезови инструменти на фирма Elbocontrolli, софтуер, който се грижи за инструменталното стопанство и автоматичното прехвърляне на данни, софтуер за наблюдаване състоянието на машините. На щанда на РАИС можеха да се видят гамата хоризонтални центри на ОКК – Япония, чийто представител в България е пазарджишката машиностроителна компания, а също струг на Miyano, мерителна машина и маса на NIKKEN.
 
 
РАИС