4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик отличи РАИС с първата награда за социално отговорна фирма. Наградата беше връчена на управителя на РАИС инж. Нишан Бъздигян от председателя на Сдружението Димитър Събев на тържествена церемония, провела се на 2 декември 2017 г. в голямата зала на Младежкия дом.

Наградата е за цялостната социална политика на РАИС, обяви председателят на Сдружението на бизнеса. РАИС е компания, чувствителна към социалните проблеми, спазваща европейските стандарти за здравословни и безопасни условия на труд. Компанията е доказала на практика своята загриженост както към членовете на собствения си екип, така и към околна среда, а също и към обществото като цяло.


Нишан Бъзигян
 
"Това е много висока оценка от страна на бизнеса в Пазарджик. Това е първата такава награда, която връчва Сдружението на предприемачите и в този смисъл е сериозно признание за РАИС", заяви по време на награждаването инж. Бъздигян.
 
Нишан Бъздигян

От години РАИС осигурява на своите работници допълнително здравно обслужване, което покрива профилактични прегледи, прегледи при специалисти, възстановяване на средства, дадени за лекарства. Всички служители на РАИС получават безплатно топъл обяд. Фирмата поема изцяло грижата и за работното облекло. РАИС стимулира здравословен начин на живот на своите служители, като организира тиймбилдинги сред природата, осигурява безплатна почивка на своите работници на почивната база на РАИС с бунгала край язовир Батак.

Компанията подкрепя местната култура, спорта и участва в различни благотворителни инициативи и проекти с дългосрочен обществен ефект.