4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

Пазарджишката машиностроителна фирма РАИС ще открие свое представителство в Хърватия. Официално това ще стане утре, 8 април.


В индустриален район на 10 км от столицата Загреб РАИС закупи модерна сграда и оборудва шоурум на площ от 800 кв.м., където всеки клиент може на място да види как работят последните модели машини на компанията. Обученият екип в Хърватия ще обслужва и клиентите на компанията в Словения и Австрия. Хърватският екип на РАИС е подготвен да оказва  също техническа помощ и да извършва сервизна дейност. "Тъй като в този регион фирмата има вече доста клиенти, нашето желание е те да могат да получат бърза и компетентна помощ на място от наш екип - това наложи обучението на няколко хърватски колеги, които вече поемат обслужването на нашите клиенти в тази част от Европа", заяви управителят на РАИС инж. Нишан Бъздигян.
След броени дни РАИС ще направи първа копка и на новата си производствена сграда в Пазарджик. Тя ще е на площ от 3600 кв.м., като за разрастването на производството си компанията планира да наеме до края на годината 100 работници в Пазарджик за новата производствена база.

rais_harv1.jpg

rais_harv2.jpg