4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

tugabrovo.jpg
На 14 декември 2009 г РАИС представи в Техническия университет в Габрово продуктовата си гама и политиката си в сферата на образованието.
Презентацията беше по повод приключването на двегодишен проект за реновация на учебния център към катедра Машиностроене и уредостроене.
Подобна презентация беше направена ден по-рано в Техническия университет в София. За нуждите на университетското образоване фирма РАИС предостави на учебното заведение вертикален обработващ център М400.
Основната цел на партньорството между пазарджишката машиностроителна компания и висшето учебно заведение е студентите да се обучават на най-модерните металорежещи машини с цифрово програмно управление. Машината е оборудвана с ЦПУ HEIDENHAIN iTNC 530, предоставено безвъзмездно от фирма „ЕСД България“, която е представител на  HEIDENHAIN за България.

tusf1209.jpgРъководствата на Техническия университет и РАИС ООД са убедени, че бизнесът и образованието трябва да положат общи усилия за подготовката на квалифицирани кадри, за да се развиват и да успяват.


Снимка от демонстрацията на вертикален обработващ център М400, предоставен на Технически университет - София за нуждите на Учебния център към катедра "Машиностроене и уредостроене"