4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини


Откриване на II-те Дни на отворените врати
Второто издание на Дни на отворените врати в РАИС отново предизвика голям интерес сред фирмите от машиностроенето. Представители на 80 фирми от страната и чужбина пристигнаха в Пазарджик, за да се запознаят с новостите в сектора. Тазгодишното издание на OPEN HOUSE в РАИС постави акцент на иновациите.

Нишан Бъздигян"Този втори OPEN HOUSE е реализация на един наш ангажимент да превърнем в традиция срещите с водещи фирми от машиностроенето, чиято продукция е на световно ниво. Тук е мястото да ви уверя, че гледаме на кризата като на предизвикателство, в условията на което да продължим да се доказваме като лидери в бранша", заяви при откриването на форума управителят на РАИС инж. Нишан Бъздигян. Поканените фирми да направят презентации представиха най-новото от своята продукция, което е базирано на иновациите, на разработката и внедряването на най-добрите постижения на науката и техниката.
На 7 юни 2012 г. в голямата зала на град хотел "Хебър" беше показан видеофилм за РАИС, а специалисти от компанията направиха презентации на новата 5-осна машина на РАИС, на вертикален обработващ център GM550 и двушпинделен струг T252 2S. В първата част на форума бяха представени също машини на Citizen и Miyano, продукцията на Nikkеn и инструменталната екипировка на "ВСК Кентавър",  след което гостите бяха отведени в демонстрационния център на РАИС и чрез видеостена в реално време беше показана работата на машините на РАИС.  Едновременно с демонстрацията на функционалността и прецизността на металорежещите машини, произведени в РАИС, специалисти от ISKAR показаха най-новото поколение инструменти, а японският гигант FANUK показа как техният робот би улеснил производствения процес, автоматизирайки изцяло всички операции от зареждането на материала до изваждане на готовия детайл.
В края на днешния ден от Дните на отворените врати РАИС акцентира и на най-новото в дейността си - мотокарите. Фирма РАИС съвместно с фирма ТАЙЛИФТ, Тайван, вече предлага на българския пазар висококачествени и надеждни кари високоповдигачи. Гамата дизелови мотокари е от 1.5 тона до 16 тона  и електрокари - от 1.5 тона до 3.0 тона.
Вторият ден от Дните на отворените врати – 8 юни 2012 год., продължи с въпроси, дискусии и конкретни разговори с потенциални партньори и клиенти.


По време на презентациите

В залата на хотел "Хебър" се проведе първата част от презентациите в Дните на отворените врати в РАИС



Инженерите конструктори на РАИС представиха новите модели машини - GM350, VMC520 (на долната снимка) и 5-осна машина




В демонстрационния център на РАИС

В демонстрационния център на РАИС в реално време чрез видеостена беше показана работата на машините на РАИС, оборудвани чрез инструменти на ISCAR и постигането на пълна автоматизация с от серията FANUC ROBOTIC (на следващата снимка)

Робот

Мотокар

РАИС денострира и най-новото в дейността си - мотокарите, предлагани съвместно с Тайлифт, Тайван.