4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

raisfairpv1.jpgДвушпинделен струг и център с въртяща наклоняема маса показа РАИС на панаира

Част от новите модели в продуктовата гама на РАИС бяха показани на Пловдивския техническия панаир (26 септември – 1 октомври 2011). Сред изложените модели бяха двушпинделен струг Т252 2 S, вертикален обработващ център М500 с въртяща наклоняема маса на NIKKEN, вертикален обработващ център М400 и струг Т250. Две от машините РАИС бяха оборудвани със система за ЦПУ Fanuc, а другите две - със система за ЦПУ Siemens. На щанда на РАИС бяха




raisfairpv2.jpgпоказани също нишково ерозийна машина FANUC α 0iE и струг Citizen A32, които РАИС предлага като дистрибутор.
Машините на РАИС бяха окомплектовани с инструменти на ИСКАР.
В рамите на Пловдивския панаир РАИС инициира два поредни презентационни дни и покани за участие в тях свои партньори. Презентационните дни бяха обединени от темата „Нови възможности и перспективи с моделите в продуктовата гама на РАИС, FANUC CNC България, SIEMENS, ISKAR и ЮМТ”. За РАИС презентационните дни бяха продължение на инициирания през лятото OPEN HOUSE. Фирмата показа кратък видеофилм за историята на компанията, производствената си база, организацията на производствения процес и сервиза, както и най-новото в продуктовата си гама.
По време на панаира на щанда на РАИС гостува Мажоретен състав „Мистерия“ към Общински детски комплекс – Пазарджик. Мажоретките доказаха, че се представя успешно и атрактивно не само на състезания, но и на съвсем нетрадиционна за изяви сцена – панаирна палата №13. Те  превърнаха иначе непредполагащата атракции палата за mazo1.jpgмашиностроене в сцена за танцово изкуство. Момичетата на Радост Ангелова се раздаваха в танца и създадоха настроение, каквото трудно се постига сред машините.