Новини - Категории 'НОВИНИ'
РАИС на Международния технически панаир в Пловдив ` 2012
27 сеп : 17:27  от admfrais
plovdiv2012_1.jpgПазарджишкото машиностроително предприятие РАИС участва в тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив ` 2012 с най-новото в производствената си гама – два струга, единият от които е оборудван с робот на FANUC Robomachine, два модела вертикални обработващи центри – петосния GM350 и М550, както и мотокари Tailift.

изглед за печат
Представители на 80 български и чужди фирми посетиха второто издание на Дните на отворените врати в РАИС
08 юни : 13:49  от admfrais

Откриване на II-те Дни на отворените врати
Второто издание на Дни на отворените врати в РАИС отново предизвика голям интерес сред фирмите от машиностроенето. Представители на 80 фирми от страната и чужбина пристигнаха в Пазарджик, за да се запознаят с новостите в сектора. Тазгодишното издание на OPEN HOUSE в РАИС постави акцент на иновациите.

изглед за печат
Машините на РАИС - на Mashex-2012 в Москва
28 май : 15:48  от admfrais

РАИС в Москва 2012РАИС представи две свои машини на Mashex-2012 в Москва - вертикален обработващ център М400 и струг Т250. Пазарджишката машиностроителна компания ежегодно участва в едно от най-големите в света технически изложения в руската столица.
Посетителите на „Крокус експо“ имаха възможност на място да видят работата на машината, като демонстрациите бяха направени от специалисти на руската компания UMT, която дистрибутира цялата продуктова гама на РАИС в Русия и осигурява сервиза.
изглед за печат
РАИС на международния панаир в Белград 2012
14 май : 18:27  от admfrais

РАИС в БЕЛГРАД 2012На 56-ия международен панаир в Белград, Сърбия, от 14 до 18 май, РАИС показва нови модификации на две свои машини с ЦПУ – вертикален обработващ център М550 и струг Т 200, оборудван с промишлен робот Fanuc AO5B.


изглед за печат
Металорежещите машини на РАИС вече се предлагат и с робот
14 май : 17:18  от admfrais

РоботЗа пълна автоматизация на производствения процес отскоро РАИС предлага към машините и робот.
При дооборудването на една металорежеща машина с робот се премахва изцяло субективният фактор, който влияе на производствения ритъм.
Роботът дава възможност за по-точно планиране на производствената програма, за постигане на по-висока ефективност и производителност, което води до намаляване на производствените разходи.

изглед за печат
РАИС участва на Международното изложение в Минск с М400
11 апр : 11:46  от admfrais

minsk_m.jpgВ третото издание на Международното специализирано изложение "Машиностроене - 2012" в Минск пазарджишката машиностроителна фирма РАИС участва с нова модификация на вертикален обработващ център М400.
Щандът на РАИС се радва на голям интерес от страна на посетителите, които благодарение на специалистите на фирмата имат възможност да се запознаят с продуктовата гама и 
изглед за печат
РАИС“ ще участва в търговска мисия до Запорожие, организирана от Агенцията за малки и средни предприятия
19 мар : 16:43  от admfrais
изглед за печат
РАИС получи „Златен печат“ и „Златна книга“ за европейски мениджмънт
19 дек : 17:58  от admfrais


zlp3.jpgПазарджишката фирма РАИС беше номинирана и стана почетен член на "Съвета на европейската бизнес общност" за завоюван висок престиж и обществено признание за приноса към развитието на българския мениджмънт и за социална отговорност. Заедно с това управителят на РАИС ООД Нишан Бъздигян получи „Златен печат“ за европейски мениджмънт, както и значка "Златна книга", изработена с 24 каратово злато в Монетния двор на България,

изглед за печат
От участието на РАИС на изложението в Париж
20 ное : 13:11  от admfrais


midest_logom.jpgРАИС ООД взе участие в едно от най-големите в светa изложения за поддоставчици в индустрията – Мидест, което се проведе в периода 15-18 ноември 2011г. в изложбения център в Париж, Франция.
изглед за печат
На Пловдивския панаир РАИС инициира два поредни презентационни дни
03 окт : 13:11  от admfrais

raisfairpv1.jpgДвушпинделен струг и център с въртяща наклоняема маса показа РАИС на панаира

Част от новите модели в продуктовата гама на РАИС бяха показани на Пловдивския техническия панаир (26 септември – 1 октомври 2011). Сред изложените модели бяха двушпинделен струг Т252 2 S, вертикален обработващ център М500 с въртяща наклоняема маса на NIKKEN, вертикален обработващ център М400 и струг Т250. Две от машините РАИС бяха оборудвани със система за ЦПУ Fanuc, а другите две - със система за ЦПУ Siemens. На щанда на РАИС бяха
изглед за печат
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 7